2024 - Nyári úszótáboraink beszámolói

A vakáció kezdetét követő héten elindult nyári úszótáborunk első hete, amelyre, mint minden évben, idén is sok érdekes programmal, érdekességgel készültek táborvezetőink! A hamisítatlan nyári időjárás lehetőséget adott sok-sok pancsolásra, vízi játékokra, pihenésre. Józsi bácsi és Márti néni sas szemükkel, rutinos táborvezetőkként minden apró táborozóra alaposan odafigyeltek, ha szükség volt, segítették, bátorították fiatal vendégeinket! :) Az eltöltött egy hét alatt a srácok, lányok megismerhették egymást, barátságok szövődtek, a sok közös programban mindenki megtalálhatta azt, ami a legjobban tetszett neki.  Örömmel láttuk, hogy sok régi táborozónk visszatért, akik már rutinosan terelgették az "első" táborozókat! Meglátogattuk a Ligeti tavat teknőseivel, fura mandarin kacsájával, ellátogattunk a váci tűzoltó állomásra, ahol az épp ügyeletes csapat fáradhatatlanul mutatta végig eszközeiket az érdeklő szempároknak.

Köszönjük minden szülőnek, akik az idei évben is bizalommal voltak felénk, hogy több, mint 250 fiút és leányt a gondjainkra bíztak táborainkban! Jövőre újra várunk mindenkit! :)

Hetedik és egyben 2024-ben az utolsó úszótáborunk beszámolója:


Hatodik heti beszámolónk:

Ötödik heti beszámolónk:

Negyedik heti beszámolónk:

A harmadik heti beszámolónkat az alábbi facebook postban olvashatják!

A második hétről készült beszámolónkat és galériát az alábbi facebook oldalon tekinthetik meg!

Az első heti beszámolónk és galéria:

Az éhes hasakat a közeli étteremben töltöttük meg, finom meleg étellel, az elmaradhatatlan reggeli és az uzsonnaszünet között. Kisvonattal jártuk be a város érdekes helyeit, az utazás közben pedig sok érdekes információt kaphattunk Vác látványosságairól. A városi múzeumban részt vehettünk egy mini ásatásban, ahol igazi szerszámokkal próbálhattuk ki a régészeti feltárások apró fortélyait.

Táborainkról készült galériáinkat Facebook oldalunkon tekinthetik meg! :)

Váci Sport Nonprofit Kft - 2024.06.30.